Zašto testovi za samotestiranje? Prednosti i mane?

od strane | feb 24, 2020 | Testovi za samotestiranje

Testovi za samotestiranje su brz i pouzdan način da u toplini svog doma, bez odlaska kod lekara, saznate na vreme da li ste trudni, kad su plodni dani ili da li imate helicobacter u želucu.

Savremeni život, brz i naporan dan, stres i nedostatak vremena za odmor, stalna jurnjava i briga o bližnjima dovodi do zapostavljanja naših ličnih potreba.

Upravo i ta stalna potreba za nečim više, nečim bolje i nečim većim dovodi do toga da zaboravimo na sebe same, zaboravimo čemu težimo i šta je naš cilj. Koji god cilj da postavimo sebi, moramo biti zdravi da bi ga mogli ostvariti.

Tu negde kod primećivanja prvih tegoba, zamišljamo i posetu lekaru – kad je to bila prijatna stvar? I ako nekad rešimo da je vreme da odemo na pregled, odmah se setimo gužvi, čekanja, zakazivanja, pa onda analiza, pa onda čekanja na rezultate analiza, pa onda opet čekanje i zakazivanje kod lekara sa rezultatima…

Zbog svega navedenog, savremeni život nas je naučio da budemo spremni, da ne dozvolimo da vreme gubimo čekajući u redovima.

Uz testove za samotestiranje, nećete više otići nespremni kod lekara, već ćete sa gotovim testiranjem otići kod lekara spremni za novu terapiju i rešavanje problema. Ne samo da ste skratili put od prvih simptoma da izlečenja, već ste uštedeli i vreme koje možete da potrošite na neke druge, lepše aktivnosti.

Ili ukoliko su testovi negativni, znaćete šta nije u pitanju i na šta da se fokusirate pri lečenju problema.

Testovi za samotestiranje koji su trenutno dostupni na tržištu Srbije su:
myCare® Colon Health Care Test, myCare® Helicobacter Health Care Test, Viola® Super Rani test za trudnoću, Viola® Rani test za trudnoću sa određivanjem nedelje trudnoće, Viola® Ovulacija test i Viola® pH test.

Brz način – testiranje traje desetak minuta.
Jednostavan – test pločica sa jasnim uputstvom za upotrebu.
Pouzdan – testovi su izrađeni u Evropi, sa kvalitetnim supstancama i pouzdanim metodama testiranja.
U kućnim uslovima – u toplini svog doma, bez odlaska u laboratoriju, bez neprijatnih scena i zahteva, sami izvršite potrebnu analizu.

Ne pitaj se, proveri! Testiraj se kod kuće!