Medicinska krema za trenutno oslobađanje
od bola

AvalonActiv je medicinska krema za trenutno oslobađanje od bola koja greje bolno mesto. Koristi se za hronična stanja i pomaže kod bolova koji dugo traju posle lomova ili degeneracije koštano-zglobnog sistema. Pogodna je za upotrebu pre intenzivne fizičke aktivnosti, treninga ili anticelulit masaže. Kamforovo ulje i mentol stvaraju osećaj zagrevanja, ubrzavaju cirkulaciju krvi i obezbeđuju ublažavanje bola. Pomaže redukciju reumatskog i traumatskog bola kod sportskih povreda, raznih upala i grčeva u mišićima.

Sastav: Metil salicid 4%, kamfor 1,5%, mentol 1,5%…

 

 

 

AvalonActiv Cold gel je medicinska krema za trenutno oslobađanje od bola koja hladi bolno mesto. Koristi se za akutna stanja i pomaže pri otklanjanju bola u koštano-zglobnom sistemu. Relaksira/hladi svežu povredu. Pogodan je za iščašenja, uganuća, istezanja mišića, povrede koje su najčepće kod sportista, kao i kod proširenih vena. Za sve akutne i jake bolove , nastale kao posledica povrede. Gel obezbeđuje ledenu senzaciju, brzo upija i trenutno umiruje bol.

Sastav: Mentol 3,5%, kamfor, karbomer, glicerin, silicijum dioksid, trietanolamin, propilen glikol…

 

AvalonActiv Extra Jaka krema je medicinska krema za trenutno oslobađanje od bola koja greje bolno mesto. Ima trostruko jači efekat za oslobađanje od bola. Pomaže kod bolova koji dugo traju nakon lomova ili degeneracije koštano-zglobnog sistema. Pogodna je za upotrebu pre intenzivne fizičke aktivnosti, treninga ili anticlulit masaže. Zbog svog sastava ubrzava cirkulaciju krvi i obezbeđuje ublažavanje bola.

Sastav: Metil salicid 12.8%, mentol kristal 5,91%, ulje eukaliptusa 1,97%, terpentin ulje 1,47%