Mama i beba

Avalon krema za pelenski osip – pruža bebi zaštitu od prvog dana. Višeaktivna formula sa cink oksidom i pantenolom. Brzo umiruje osetljivu kožu i smanjuje osip nastao u pelenskoj regiji. Antibakterijski efekti cetrimida štite bebinu kožu od nastanka novih osipa. Stvara barijeru između bebine kože i pelena te sprečava nov nastanak pelenskog osipa i ojeda.
Upotreba: naneti u tankom sloju nakon svake promene pelena. Pogodna i za brzo rešavanje osipa i ojeda kod odraslih osoba.
Sastav: Cink oksid, pantenol, cetrimid, maslinovo ulje, parafin, ricinusovo ulje…
Avalon krema za negu bradavica – omogućuje bezbolan kontakt Vas i Vaše bebe pri dojenju. Jedinstvena formula koja neguje kožu bradavica tokom osetljivog perioda dojenja. Bogata je isključivo prirodnim sastojcima i nije je potrebno ispirati pre svakog podoja.
Upotreba: Naneti kremu na predeo bradavica nakon svakog podoja.
Sastav: Maslinovo ulje, kakao buter, pantenol, parafin, vazelin,…

Avalon krema za strije – pruža negu maminog tela uz premijum kozmetiku tokom i posle trudnoće. Napredna foruma koja sprečava nastanak novih strija tokom trudnoće. Smanjuje već postojeće strije nastale usled trudnoće ili gubitka telesne težine. Nemasna je i ne ostavlja tragove na kože pa je pogodna za svakodnevnu upotrebu. Sadrži kolagen i elastin te tako utiče da kože povrati elastičnost.

Upotreba: Naneti tanak sloj dva puta dnevno
Sastav: Maslinovo ulje, ricinuslovo ulje, kakao buter, kolagen, elastin, vitamin E, vazelin, lanolin, glicein, ….