Viola Super Rani test za trudnoću

Viola Super Rani Test je test za utvrđivanje ranog perioda trudnoće. Registruje moguću trudnoću već od osmog dana od začeća, pa je stoga pogodan za upotrebu I pre očekivanog perioda menstrualnog ciklusa što ga svrstava u najraniji I najosetljiviji test za trudnoću na tržištu

Početak trudnoće…

Nakon začeća telo žene počinje u krvi da stvara hCG, humani horionski gonadotropin, hormon koji se svakog dana tokom trudnoće uvećava i izbacuje putem urina. Nivo ovog hormona raste iz dana u dan. Žena koja nije trudna ima ispod 5 IU/l hCG-a. Viola super rani test detektuje 8IU/l hCG-a, a taj nivo hCG-a se u organizmu žene stvara već od osmog dana od začeća što ga svrstava u najosetljivije testove, kako među laboratorijskim iz krvi, tako i među onim iz urina.

O testu!

Viola Super Rani Test za trudnoću je brz, pouzdan i jednostavan. Omogućava pravovremenu rekaciju na početku trudnoće, odlazak kod ginekologa na vreme, prekid sa rizicima opasnim po plod kao što su pušenje, alkohol i droga, ali i blagovremenu prenatalnu negu koja vodi ka pravilnom razvoju ploda i uspešno iznesenoj trudnoći.

Kako se izvodi?

Pakovanje sadrži 2 testa, svaki u pojedinačnom pakovanju, odnosno dve test pločice odvojena u dve folije, kao i detaljno uputstvo i slike potrebne za lakše čitanje rezultata. Za izvođenje testa su potrebne mala količina urina, test štapić i sat. Označeni kraj štapića se stavi ispod mlaza urina ili potopi u čašicu sa urinom do označenog nivoa na 3 sekunde. Zatim odložite test pločicu na foliju i pročitajte rezultate nakon 10-15 minuta.

Uputstvo