Viola Rani test za trudnoću sa određivanjem nedelje trudnoće

Viola Rani test za trudnoću sa određivanjem nedelje trudnoće je jedinstven test na tržištu jer pored toga što utvrđuje trudnoću, pokazuje i koliko je trudnoća napredovala.

Uz pomoć ovog testa, na brz i lak način možete utvrditi ranu trudnoću. Registruje porast hCG-a već od 12IU/l u urinu i može se koristiti čak i pre očekivane menstruacije, odnosno nakon 10 dana od rizičnog odnosa.

2 u 1 test!

Na osnovu debljine test linije, možete i utvrditi u kojoj ste nedelji trudnoće (3-4 nedjelja; 4-5 nedelja i 5+ nedelja) što je velika prednost jer na vreme možete isplanirati vaše dalje korake i posete ginekologu.

Kako deluje?

Nakon začeća telo žene počinje u krvi da stvara hCG, humani horionski gonadotropin, hormon koji se svakog dana tokom trudnoće uvećava i izbacuje putem urina. Nivo ovog hormona raste iz dana u dan. Žena koja nije trudna ima ispod 5 IU/l hCG. Viola Rani test detektuje 12IU/l hCG-a, a taj nivo hCG-a se u organizmu žene stvara već od desetog dana od začeća što ga svrstava u najosetljivije testove, kako među laboratorijskim iz krvi, tako i među onim iz urina.

Upotreba:

Pakovanje Viola Ranog testa sadrži jedan test štapić sa tačnim uputstvom o izvođenju testa i jasnim slikama za čitanje rezultata. Pored kutije ovog testa, potreban vam je mlaz urina (ili čašica) najbolje jutarnji urin jer je u njemu koncentracija hormona hCG najveća. Test štapić stavite pod mlaz urina ili uronite u čašicu sa urinom, izvadite nakon 3 sekunde i sačekate 5 minuta, nakon čega očitate rezultat na osnovu slika sa uputstva.

Uputstvo