Za negu kože

Avalon Urea krema sa mlečnom kiselinom                                                    Avalon Urea krema sa mlečnom kiselinom (10%+5%) je namenjena medicinskoj nezi kože. Urea 10% pomaže koži da se bori sa ispucalim naslagama i perutanjem kože. Mlečna kiselina (5%) omekšava kožu i pruža joj dodatnu vlagu. Jedinstvena kombinacija 10%uree i 5% mlečne kiseline doprinosi brzoj regeneraciji suvih promena na koži kao što su ekcemi, dermatitisi, keratoze…
Upotreba: Naneti malu količinu kreme na problematično mesto, dva puta dnevno.
Rezultati su vidljivi već nakon prvog dana upotrebe!
Sastav: Urea, mlečna kiselina, vazelin, parafin, …

AvalonCare krema za ruke
AvalonCare krema za ruke donosi nežnost dodira sa Bliskog istoka uz svakodnevnu negu kože ruku. Vazelin i lanolin sprečavaju isušivanje, hrane i hidriraju kožu i stvaraju zaštitnu barijeru, bez osećaja masne kože.
Sastav: Vazelin, lanolin, parafin, glicerin …
AvalonCare krema za stopala
AvalonCare krema za stopala pruža premijum negu koja vodi do savršenih stopala.
Namenjena je svakodnevnoj nezi stopala, hrani i hidrira kožu i stvara zaštitnu barijeru. Za idealan tretman stopala uz kombinaciju sa Avalon kremom za ispucale pete.
Upotreba: Nakon svakodnevne higijene stopala, naneti kremu u debljem sloju i razmazati.
Sastav: Lanolin, vazelin, glicerin, parafin,…
Avalon krema za ispucale pete
Avalon krema za ispucale pete sastoji se od kombinacije sastojaka koji rešava sva problematična stanja peta i smanjuje bol. Urea hidrira kožu, pantenol je efikasan u regeneraciji i ishrani ćelija. Dopamin bromid je antiseptik koji deluje na infekcije nastale na mestu napukle kože. Metil salicilat pomaže u ublažavanju bolova nastalih pucanjem kože.
Upotreba: Nakon higijene stopala, naneti tanak sloj kreme na petu, tri puta dnevno. Rezultati su vidljivi već nakon prvog dana upotrebe.
Sastav: Urea 20%, pantenol, domapin bromid, metil salicilat, vazelin,…