Global Pharma je nezavisna srpska kompanija za posredovanje, zastupanje, marketing i usluge u spoljnoj i unutrašnjoj trgovini, sa sedištem u Beogradu, osnovana januara meseca  2010. godine.

Već dugi niz godina uspešno posluje na teritoriji cele Srbije, sa razvijenom mrežom poslovnih partnera kako u Srbiji, tako i u regionu.

Ekskluzivni zastupnik za Srbiju, Crnu Goru, Makedniju i Bosnu i Hercegovinu za farmaceutske kompanije: Care diagnostica i Avalon Pharma. Poznate vodeće farmaceutske kompanije CareDiagonostica poseduju kompletan proizvodni pogon svojih proizvoda u zemljama Evropske Unije, Austriji.

Testove za samotestiranje mozete kupiti u bolje snabdevenim apotekama, u svim vecim gradovima u Srbiji. Za detaljne informacije o prodajnim mestima, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na sajtu ili pozivom na broj telefona.

Global prodajni tim  je iskusan i visoko profesionalan, organizovan da sprovodi svoje aktivnosti na teritoriji Srbije,  a usmeren je prvenstveno na stručno-komercijalni rad sa lekarima svih specijalnosti i sa farmaceutima privatnih i državnih apoteka.

Naša misija

Global Pharma d.o.o. je posvećena prevenciji i unapređenju zdravlja građana Srbije, kroz obezbeđenje testova za samotestiranje vrhunskog kvaliteta i farmakoekonomski povoljnih cena, sa svim sertifikatima kvaliteta dobijenim u zemljama Evropske Unije FCS, CE, ISO,…

Visoko kvalitetnom kozmetikom i pristupačnim cenama iste, omogućujemo kvalitetnu negu svim korisnicima.

Vizija

Global Pharma d.o.o.  će uvećavati svoj portfolio novim i dokazano kvalitetnim proizvodima, sa stalnim  jačanjem poslovnog ugleda i uspešne saradnje sa poslovnim saradnicima, kako u Srbiji, tako i u susednim zemljama.

Radujemo se sticanju novih iskustava, saradnji sa novim poslovnim partnerima i pre svega zadovoljnim korisnicima naših proizvoda.

Kompanije sa kojima saradjujemo