myCare Helicobacter test

myCare Helicobacter test – jedinstveni test uz pomoć kojeg iz kapi krvi iz prsta na jednostavan i brz način možete odrediti da li u želucu imate Helicobacter pylori. Helicobacter pylori je jedina bakterija koja je otporna na dejstvo hlorovodonične kiselinue u želucu i može da živi i razvija se u izrazito kiseloj sredini. Nelečena, ova bakterija može da dovede do stvaranja čira na želucu ili kancera želudca.

Simptomi:

Po istraživanjima Svetske Zdravstvene Organizacije, polovina populacije ima u organizmu prisutnu Helicobacter Pylori, ali kod nekih osoba ona ne izaziva nikakve simptome i može godinama da ostane neotkrivena.

Zbog toga je jako važno pravovremeno testiranje i neignorisanje simptoma kao što su: bolu u gornjim delovima trbuha, gorušica, mučnina, povraćanje, nadutost, otežano varenje i problemi sa varenjem, čak i povraćanje. Ne ignorišite ove simptome i testirajte se na vreme.

Upotreba testa:

Za izvođenje testa, u toplini svoga doma, u kutiji myCare Helicobacter testa dobijate sve potrebne delove za pravilno izvođenje testa i precizno uputstvo sa slikovitim objašnjenjima o načinu izvođena testa. Kap krvi iz prsta kanite na posebno mesto označeno na test pločici. Rastvor iz bočice kanite na test pločicu u količini navedenoj u uputstvu i rezultat pročitajte nakon 10 minuta. Ukoliko je test pozitivan, javite se svom lekaru radi dalje terapije i lečenja Helicobacter.