Prevencija

U današnje vreme, svedoci smo činjenice da je zahvaljujući  velikom broju novih lekova, medicinskih zahvata i higijensko-dijetetskim merama, prosečan životni vek čoveka na planeti produžen i  u proseku traje oko 80 godina. Ako se samo uporedi sa polovinom prošlog veka, kada je prosečan životni vek bio oko 65 godina, vidimo da su promene ogromne.

Ali savremen način života nosi i određene rizike koji nisu bili karakteristika prethodnog perioda. Ti rizici su svakodnevni i poznati ljudima širom planete. Nepravilna i neredovna  ishrana, stresan način života, upotreba savremenih tehničkih dostignuća koja nas odvajaju od prirode i preko potrebnog odmora... doveli su do pojave nekih ozbiljnih oboljenja koja prate savremenog čoveka.

Iz tog razloga, savremena medicina neprestano sugeriše da su redovne kontrole i preventivni pregledi najbolji model da se  vrlo ozbiljni poremećaji zdravlja otkriju pre nego se vidno manifestuju. I savremena medicina nije svemoguća, veliki broj bolesti kada je u fazi razvoja ili u završnoj fazi jednostavno ne može da zaustavi progresiju pa se lečenje svodi na kratak produžetak  ili poboljšanje kvaliteta života.

HEALTH CARE paleta testova Vam omogućava da u privatnosti i komforu svog doma, za samo nekoliko minuta, proverite da li su zdravstveni problemi koje imate, povezani sa određenim izazivačima bolesti ili simptomima koji Vas muče. Ukoliko se pokaže da su rezultati pozitivni savetujemo da odmah posetite svog lekara koji će Vam uraditi dodatne preglede i preporučiti terapiju.