Arapska lepota uz Avalon

od strane | mar 26, 2021 | Avalon Pharma

Saudijska Arabija je država u jugozapadnoj Aziji sa 30 miliona stanovnika. Rijad, kao glavni grad, predstavlja najnaseljeniju oblast u ovoj državi. Pored Sunca i pustinje, bogatsvo naftom je nemerljivo i to upravo čini ovu državu trećom na svetu po proizvodnji nafte.

Šireći se u svakom pogledu, i kozmetička i farmaceutska indrustija u ovoj državi raste i šire se rapidno. Ispitivanja i laboratorije su uvek inovativne, tražeći i ispitujući nove sastojke i mehanizme delovanja istih.

Avalon Pharma je vodeća farmaceutska kuća u Kraljevstvu Saudijske Arabije koja razvija, proizvodi i distribuira širok spektar lekova i medicinskih i kozmetičkih preparata.

Shodno tome, sastavi kozmetičkih preparata su uvek inovativni, sa nekim novim sastojcima koji nisu uobičajeni na našem području. O čistoći i kvalitetu samih sastojaka većine kozmetičkih preparata je izlišno govoriti jer upravo zbog tog bogatstva i dostupnosti svih resursa, istraživanje i tehnologija su na viskom nivou.

Zbog svega navedenog, doveli smo Avalon Pharmu kao novi brend u Srbiju, uz glavni slogan koji opisuje Avalon komapniju – „Iz kraljevstva za vas“. Arapska lepota je jedinstvena i prepoznatiljiva, žena je uvek besprekorno negovana i okrenuta ka ličnoj nezi i prosperitetu, bez obzira na teške uslove koje joj nameće okolina. Zbog toga je i naša krilatica „Otkrijte tajnu arapske lepote uz Avalon kozmetiku“ više nego dovoljna da vas ubedi da isprobate neki proizvod iz našeg asortimana Avalon kozmetike.

Jedva čekamo vaše povratne reakcije.